Випуск № 2(86), 2024

 

Титульна сторінка

Зміст

ЕКОНОМІКА

Акімова О.В., Петченко М.О.
Асиметрія інформації та її вплив на оцінку фінансового потенціалу: методи корекції

Леонідов І.Л., Цурканова І.О.
Специфіка екстерналізації привласнення інформаційно-цифрового інтелектуального продукту в умовах глобалізації

Маслій О.А., Максименко А.П.
Діджиталізація як об’єкт економічної безпекології

Парфентьєва О.Г.
Інструментарій виміру цінностей в системі еко-соціального управління компаніями

Саричев В.І., Плавкова Д.Д.
Провідні наукові підходи щодо шляхів формування людського потенціалу України

Yazina Viktoriia, Sabirov Oleksandr, Matukhno Olena
Analysis of the impact of war on the restaurant industry in Ukraine

ФІНАНСИ, БАНКІВСЬКА СПРАВА, СТРАХУВАННЯ ТА ФОНДОВИЙ РИНОК

Добрянська Н.Б.
Фінансова поведінка домогосподарств в розрізі бібліографічного огляду сучасних електронних інформаційних ресурсів

МЕНЕДЖМЕНТ

Боденчук Л.Б., Лютфалієва Л.С., Надьон А.О.
Організація та ефективність моніторингу діяльності підприємства

Горб К.М., Корнєєв М.В., Кучер М.М.
Система зовнішньої та внутрішньої безпеки у сфері туризму та гостинності

Дарушин О.В., Боденчук С.В., Бузіян І.І.
Технологія розробки і реалізації управлінських рішень в управлінні підприємством

Ковальчук Н.В.
Управління змінами в умовах цифрової трансформації бізнесу

Kucher Marharyta, Saihak Yelizaveta, Golub Yaroslav
Regulation of labor as a technology of personnel management in restaurant industry establishments

Stebliuk Natalia, Nebaba Nataliia, Ozierova Svitlana
Competitiveness of restaurant business enterprises: evaluation and ways to improve

МАРКЕТИНГ

Пороскун С.С.
Зовнішні та внутрішні фактори розвитку середовища міста

ПІДПРИЄМНИЦТВО ТА ТОРГІВЛЯ

Кобеля-Звір М.Я.
Гранти Програми Європейської комісії «Горизонт Європа»: можливості та бар’єри